Trainers platform

Trainings- en coachinformatie delen

Voor ons is het belangrijk dat er op het platform informatie op staat voor trainers en coaches om trainings– en coachingsvaardigheden te vergroten. Daarom proberen wij de site van content te voorzien die zowel voor trainers, coaches en mensen die met hun persoonlijke ontwikkeling bezig zijn, bruikbaar is.

trainingsplatform informatie coachingsvaardigheden

Deel je content met het trainersplatform

Weet je een website met trainings- en coachingsinformatie voor het trainingsplatform die interessant is , dan kun je deze per e-mail of via het formulier onderaan de pagina gratis aanmelden. Beschrijf in de e-mail of het formulier welke informatie je wilt delen en op welke pagina dit geplaatst kan worden. Als je afbeeldingen hebt die toegevoegd kunnen worden, dan kun je de content alleen via e-mail bij ons aanmelden. De afbeeldingen kun je dan toevoegen als bijlage. Als je een link wilt delen, omschrijf bij het sturen van de link kort waar de informatie over gaat.

Er zijn een aantal voorwaarden waar deze website aan moet voldoen.

Trainersplatform informatie

Het platform heeft bestaansrecht omdat wij content delen die voor anderen interessant is. Wij laten op de website ook reclame zien, door de inkomsten deze reclame kunnen blijven doen wat wij doen en de content gratis blijven aanbieden.

Voorwaarden voor het aanmelden van een website of het delen van informatie

De inhoud van de website heeft toegevoegde waarde voor Trainers en Coaches

De website is vrij toegankelijk en er worden geen kosten berekend

De website is niet in strijd met het Nederlands recht

Als je een eigen tekst aanlevert, dan is deze tekst uniek en staat dezelfde tekst niet op een andere website

Alle websites worden blijvend op inhoud gecontroleerd. Indien een website in strijd is met bovenstaande regels, wordt de link permanent verwijderd.

Aanmelden Content

Wil je adverteren op de website, kijk dan verder bij adverteren.

Social

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van nieuwe content en ga met elkaar in gesprek over trainen en ontwikkelen!