LITERATUUR VOOR TRAINERS EN COACHES

Boeken en naslagwerken

Hier vind je handige trainershandleidingen en boeken voor trainers en coaches. Lees meer over zelfvertrouwen, de kracht van sociaal media, leer trainersvaardigheden of schaf trainershandleidingen aan.

De trainershandleidingen die hier aangeboden worden, zijn zo geschreven dat je met deze handleiding direct de training kunt verzorgen. Je moet hiervoor wel al een beetje ervaring hebben met trainen.

Als je liever zelf een training wil leren ontwerpen, dan is de praktische handleiding ‘Train de Trainer – Ontwikkel jouw eigen trainingen’ een aanrader. In dit boek leer je hoe je een training ontwerpt welke voldoet aan de leervraag van de deelnemers. Of aan het leerdoel die jij voor ogen hebt met je training. Kortom, een heleboel gratis aanbod of aanbod voor een kleine vergoeding.

Missen er titels die je graag aan deze verzameling toegevoegd zou willen zien? Deze kun je bij ons aanmelden, wij voegen deze graag toe!

Boeken en trainershandleidingen voor trainers en coaches

50 tips om je zelfvertrouwen te vergroten

Gratis e-book ’50 tips voor meer Zelfvertrouwen’. Dit boek geeft je handvatten om je zelfvertrouwen te vergroten.

Durf te vragen

#Duftevragen heeft Nederland verovert. Je kunt in dit boek praktische tips en inspirerende ervaringen van mensen die erin slaagden hun droom te verwezenlijken lezen.

 

Trainershandleiding ‘Feedback geven en ontvangen’

Deze trainershandleiding is zo geschreven dat je direct een feedbacktraining kunt geven. Zo hoef je niet zelf een training te schrijven. De training kan ook aangepast worden.

Trainershandleiding ‘Professioneel Telefoneren’

Deze trainershandleiding is zo geschreven dat je direct een feedbacktraining kunt geven. Zo hoef je niet zelf een training te schrijven. De training kan ook aangepast worden.

 

Train de Trainer – Werken met een trainingsacteur

In dit boek wordt omschreven waar je aan moet denken als je gaat samenwerken met een trainingsacteur. Hier komt namelijk meer bij kijken dan je denkt.

Training ontwerpen – Ontwikkel jouw eigen trainingen

In deze praktische handleiding wordt stap voor stap beschreven hoe je een training op een didactische wijze opbouwt.

Social

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van nieuwe content en ga met elkaar in gesprek over trainen en ontwikkelen!