PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Persoonlijke ontwikkeling VOOR GROEIERS

Hier vind je bruikbare websites met handige tips over persoonlijke ontwikkeling. Als je aan de ontwikkeling van anderen werkt, dan is het goed om zelf ook in ontwikkeling te blijven.

Persoonlijke ontwikkeling

Volgens Van Dale

ont·wik·ke·len (ontwikkelde, heeft ontwikkeld)
1 tot volle wasdom brengen
2 zich ontwikkelen (a) tot volle wasdom komen; (b) ontstaan
3 ontwerpen en maken: een nieuw product ontwikkelen
4 (bij niet-digitale foto’s) door bep. bewerkingen het beeld tevoorschijn brengen
5 beschaving, kennis bijbrengen; = vormen

Kura tca train de trainer worden
Bij Kura Training • Coaching • Advies kun je terecht voor trainingen op maat, teamtrainingen, vaardigheidstrainingen en competentietrainingen.

Volgens ons

Persoonlijke ontwikkeling is een continue proces. Als Trainer of Coach ben je continue bezig met het ontwikkelen mensen, zelf kun je dan natuurlijk niet achterblijven.
Kortom, om anderen in beweging te krijgen, zou je zelf ook in beweging moeten blijven.

Er zijn talloze manieren om met je eigen ontwikkeling aan de slag te gaan. Een training volgen, een coach in de arm nemen, boeken lezen, congressen bezoeken en noem maar op.

Als startende ondernemer heb je niet altijd budget voor persoonlijke ontwikkeling. Maar het is o zo belangrijk. Daarom hebben wij hieronder een aantal interessante links geplaatst waar je gratis met jouw persoonlijke ontwikkeling aan de slag kunt.

Social

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van nieuwe content en ga met elkaar in gesprek over trainen en ontwikkelen!