WEBSITEOPTIMALISATIE - SEO

SEO zelf doen of een SEO bureau inhuren?

Een hogere positie in Google levert snel al tientallen bezoekers per dag op. Al dan niet honderden extra bezoekers per dag. Dit is afhankelijk van het onderwerp waar de pagina over gaat.

Een hogere positie in Google krijg je niet zomaar, hier moet je tijd en energie in steken. Het gaat dan ook niet om of je één pagina hoger in Google krijgt, maar meerdere pagina’s van je website hoog in Google.

Voordat je gaat starten met websiteoptimalisatie moet je goed nadenken hoe je dit gaat doen. Het is namelijk een tijdrovende klus. Het rendement is echter wel hoog als je dit eenmaal goed hebt ingeregeld.

Denk goed na of je;

  • SEO zelf wil doen
  • SEO wil uitbesteden

Wij denken dat je de SEO beter zelf kunt doen. Waarom? Omdat jij zelf het beste weet waar jouw pagina’s over gaan, waarom jij beter bent dan de concurrent en hoe jij jouw doelgroep wil aanspreken. Wil je de SEO zelf doen en je hebt er (nog) geen ervaring mee, dan kan dit wel een ingewikkelde klus zijn die veel tijd kost.

Er is online een hele hoop te lezen en leren over SEO. De snelste en effectiefste manier om SEO te leren, is met een cursus. De meeste SEO cursussen zijn betaalbaar en direct toepasbaar in de praktijk. Door de juiste SEO toe te passen op de website, verdien je jouw investering van de cursus vanzelf terug.

Bij Kura Media kun je een hands-on SEO training volgen. Wat fijn is aan deze cursus, dat je het geleerde tijdens de training direct toepast in de praktijk. Doordat je tijdens de training al aan de slag gaat met jouw website bijwerken, leer je direct hoe je SEO moet toepassen. Wij raden deze cursus dan ook zeker aan.

Wil je zelf leren wat SEO is en hoe je dit toepast? Dan kun je online een hoop informatie vinden. Dit betekent online honderden websites bezoeken en uitproberen wat op jouw website werkt. Wij raden dit eigenlijk alleen aan als je geen financiële mogelijkheid hebt om te investeren in SEO. Wil je het zelf doen? Dan kun je op de volgende sites meer informatie vinden.

Social

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van nieuwe content en ga met elkaar in gesprek over trainen en ontwikkelen!