LITERATUUR VOOR TRAINERS EN COACHES

Boeken voor coaches

In dit overzicht boeken die je kunt lezen om je kennis over coachen te vergroten én boeken die je kunt aanraden aan je coachee. 

Heb je zelf een interessante toevoeging? Vertel het ons. 

De titel van dit boek zegt exact waar dit boek over gaat. Je lees hoe je angsten kunt doorbreken en krijgt tools aangereikt om je daarbij te helpen. 

Risico nemen zonder dat succes daar tegenover staat is niet makkelijk. In dit boek stelt Brené Brown dat kwetsbaarheid geen zwakte is, maar juist een kracht. Echt een aanrader om te lezen!

Zeer informatief boek, maar moet wel direct erbij zeggen dat hij soms wat lastig te lezen is omdat er veel ‘gesprekjes tussen mensen in staan’ Maar een goede uitleg over elkaar goed te leren begrijpen en het onderkennen en uitspreken van behoeftes. 

Laagdrempelig geschreven en zo goed leesbaar voor ieder niveau. Het boek geeft inzichten over eigen processen, mogelijkheden en capaciteiten. 

Dit boek is super zinvol als je de eerste stappen in coaching zet. Alle elementen van coachen worden praktisch uitgelegd. Praktische tips en opdrachten. 

Een boek en toepasbaar boek. Het is een praktische handleiding om een betere zelf te worden. 

Social

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van nieuwe content en ga met elkaar in gesprek over trainen en ontwikkelen!