ARTIKELEN SCHRIJVEN

Online zichtbaarheid met schrijven van artikelen

Informatieve artikelen schrijven is niet alleen heel leerzaam voor jezelf, maar door online plaatsen van deze artikelen kan dit ook erg leerzaam zijn voor anderen. Ook erg belangrijk in jouw vak als trainer of coach. Hier lees je hoe je jouw online zichtbaarheid kunt vergroten door het plaatsen van artikelen.

Online Platform

Een pagina die wij aanraden om je artikelen te schrijven is Infonu. Op deze pagina staan bijna 100.000 kwalitatieve artikelen. Het is dan ook heel goed mogelijk dat jij al eens een artikel hebt gelezen die op deze pagina is gepubliceerd.

Er zijn meerdere sites waar je artikelen kunt publiceren, maar een groot voordeel van Infonu is dat zij kwaliteit in een hoog vaandel hebben staan. Er werkt een redactie bij Infonu die jouw artikelen eerst controleert voordat deze online worden geplaatst. Zo blijft de content die op deze pagina kwalitatief van een goed niveau, en dat is weer goed voor de ranking in Google.

De redactie beantwoord ook vragen die je hebt en bieden ondersteuning bij de lay-out van je artikel.

Het verdienmodel achter Infonu is dat zij advertenties plaatsen. Immers, zij hebben kosten voor de hosting en redactie. Maar een mooie bijkomstigheid van het schrijven van artikelen op deze website, is dat zij deze advertentie-inkomsten met jou delen. Jij krijgt 50% van de advertentie-inkomsten.

De advertenties zijn netjes verwerkt op de pagina en verstoren jouw artikel niet. De lezer ondervind dus geen last van de advertenties bij het lezen van jouw artikel.

Zo kun je naast het online profileren een extra inkomsten genereren.

Voordelen van Infonu

  • Scoort goed in Google zoekresultaten waardoor jouw artikel snel gevonden wordt
  • Een redactie die snel reageert
  • Je kunt zelf bepalen waar je over schrijft, zolang dit maar informatief is
  • De artikelen blijven online staan
  • De website bestaat al een lange tijd en is een betrouwbare aanbieder voor informatieve artikelen
  • Je kunt er een passief inkomen mee opbouwen

Nadelen van Infonu

  • De redactie is streng, je moet ertegen kunnen als je het artikel een aantal keer moet aanpassen
  • Er staan al veel artikelen op geschreven, je kunt over alle onderwerpen schrijven maar als daar al over geschreven is, dan moet jouw artikel een andere insteek hebben of meer informatie hebben die in andere artikelen staat

Onze ervaringen met Infonu zijn goed. Mocht je interesse hebben in het schrijven van artikelen op Infonu dan kun je je via deze link aanmelden.